Atpro 200 er et collagen/okseproteinpulver som kan anvendes til både varme/kolde retter og drikke.
Atpro 200 har mange anvendelsesmuligheder som komplementering til den daglige kost, idet det er muligt at øge proteinmængden uden, at det fremstillede produkt ændrer farve eller smag i væsentlig grad. Atpro 200 har i opløst stand et næsten glasklart udseende. Atpro 200 er ikke egnet som eneste proteinkilde. Aminosyren tryptofan skal tilføres via den øvrige kost. Atpro 200 er både koge- og frysestabil- pH 5-6,5.
Dispenseringsform
Pulver
Dosis og Anvendelse
Proteinpulver til berigelse af kolde og varme drikke og retter til småtspisende. I frugtgrød, grøntsagssupper, øllebrød, kartoffelmos, sauce, havregrød og lign.
Med opkog: 25 g Atpro 200 + 1/2-1 dl vand koges op til pulveret er opløst. Bruges som tilsætning til varme og kolde retter/drikke.
Uden opkog: 5-7 g Atpro 200 pr. 1 dl væske, dog afhængig af grundingredienserne/smag. Pulveret drysses under piskning direkte i de kolde og varme retter/drikke. Kolde drikke bør henstå i ca. 5 minutter. Dosering er vejledende - tag altid hensyn til smagen.
Indeholder
Ingredienser: Hydrolyseret collaggen udvundet af okse.
Ilagt 15 ml måleske = ca. 5,5 g.
| Næringsindhold | Pr. 100 g |
|---|---|
| Energi | 1513 kJ/356 kcal |
| Fedt | 0 g |
| heraf mættede fedtsyrer | 0 g |
| Kulhydrat | 0 g |
| heraf sukkerarter | 0 g |
| Protein | 89 g |
| Salt | 0,75 g |
Opbevaring
Tørt og i tætsluttende emballage.
Klassificeret som
Produktet er et levnedsmiddel.